Buffet

Het buffet (warm en/of koud) wordt in overleg met u samengesteld. Het gebruik van de ingrediënten is afhankelijk van het seizoen. Dit betekent dat niet elk gerecht het hele jaar door geleverd kan worden. Na een buffet met hoofdgerechten is ook een toetjesbuffet mogelijk.

Het buffet wordt bij u thuis neergezet. Uitserveren is mogelijk als u dat wenst. De volgende dag worden de lege schalen weer bij u opgehaald.

Een bijpassend wijnarrangement is warm aanbevolen.

Wat mijn klanten zeggen...

Niet genoeg ruimte thuis?

Drieman Serveert werkt ook op enkele mooie lokaties:

de Kleine Wildenberg in Diepenveen, rustiek eten op de deel van deze Sallandse boerderij net buiten Deventer

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden staan hieronder enkele voorbeelden van een buffet genoemd.

Italiaans:

Pastasalade
Risotto met paddestoelen
Funghi con salsa di panna
Asperges al forno
Groentelasagna
Olijven
Walnotenpesto
Tomatensalade
Venkelsalade

Vegetarisch:

 

Hazelnootkaastaartpuntjes
Pastasalade met leerdammer en cashewnoten
Frisse salade met noten-frambozendressing
Basmatirijst
Groenteragout
Paddenstoelenragout
Tian met feta en zwarte olijven
Breekbrood met geitenboter

Indiaas:

Dahl
Kabuli channa (curry van kikkererwten)
Cashewkorma
Garnalen en groente in currysaus
Curry van doperwtjes en champignons
Groentebiryani
Garnalentandoori
Safraanrijst
Indiase pilav-rijst
Nan
Chutneys
Raita

Vorige pagina: Kookles aan huis | Volgende pagina: Hapjes

     

    Seizoensmenu

      Volop zomer
      Lees meer...!