Wintermenu

Voorgerecht
Veldsla met geitenkaas, walnoten en kweeperengelei

of

Geplette St Jacobsschelp met rucola, sesam en japanse sojasaus

 

Soep
Rode bietensoep met mierikswortelroom

of

Venkelsoep met gerookte forelfilet

 

Hoofdgerecht
Pompoentaartje met paddenstoelen en pastinaakchips

of

Gestoomde heilbotfilet met torentje van biet en appel

Dessert
Chocoladetaartje met gekaramelliseerde appel en amandelcrumble

of

Stoofpeertjes met koude sabayon, kletskop en roomijs met chocolade

Prijs*:
3 gangen (voorgerecht/soep, hoofdgerecht en dessert) vanaf € 37,50 per persoon

 

4 gangen vanaf € 45,00 per persoon

* Genoemde prijzen zijn geldig voor een menu dat voor iedereen in het gezelschap gelijk is.
Prijzen zijn inclusief BTW en 3 uur werk bij u aan huis.

De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met verse, lokale, biologische producten.

Kijk hier voor de huiswijnen!

Vorige pagina: Contact | Volgende pagina: Leveranciers

   

    Seizoensmenu

     Winter. Tijd om lekker te tafelen!
     Lees meer...!