Klantreacties

- Ulla (november 2016)

Mijn schoonmoeder heeft een kookworkshop vis van haar kinderen cadeau gekregen. In overleg met Franca zijn er diverse gerechten door haar samengesteld. Verschillende bereidingen, niet te complex. We hebben allemaal de nodige kennis en kunde gekregen om de gerechten vaker thuis te maken. Doel bereikt en een hele gezellige middag en avond om op terug te kijken!


- Wilma (september 2016)

Voor mijn verjaardag heb ik Franca gevraagd een buffet te verzorgen voor ruim 30 mensen.
Het was heerlijk, de gerechten waren verfijnd, verrassend en goed op smaak. En –even belangrijk-  de presentatie en de portiegrootte nodigden uit om nog eens lang te lopen. Samen met mijn gasten genieten van het eten maakte m’n 
verjaardag extra feestelijk.
Met Franca is het fijn samenwerken:  ze is helder in het overleg en tijdens het buffet liep alles op rolletjes!  


- Jim (maart 2016)

Franca verzorgde voor mijn verjaardagsfeestje een heerlijk buffet aan huis. Na een helder overleg met goede suggesties van haar kant vooraf, serveerde zij op de dag zelf de heerlijke gerechten vanuit onze keuken. De zeer vriendelijke en persoonlijke aanpak was een extra cadeautje voor mij en mijn gasten. ’t Was leuk en lekker!


- Hans (jan 2016)

Het plan was mijn 50e verjaardag bescheiden te vieren met een gezellig etentje aan huis met 10 personen, waarbij elkaar ontmoeten centraal zou staan. Drieman Serveert maakte hier een fantastische avond van, met meer dan verrukkelijk eten, goed getimed opgediend, vergezeld van heerlijke wijn. De gasten waren meer dan verrast, ik voelde me meer jarig dan verwacht, zeker na het opdienen van een geweldige pavlova. Hoezo bescheiden verjaardag! En dat zonder stress vooraf, en geen kater van een (te) grote afwas achteraf. Een aanrader!!


- Nienke (aug 2015)

Zaterdag 15 augustus kwam Franca bij mij thuis koken voor mijn 37ste verjaardag. Ik en mijn 11 vriendinnen hebben genoten van een overheerlijk, zelf samengesteld, diner. Van coquilles naar heilbot met een sublieme worteljus om af te sluiten met een geweldige Pavlova met room en vers fruit. Puur, in balans en met liefde gemaakt. We kijken allen terug op deze mooie avond, waarbij de ontspannen samenwerking centraal stond.


- Elvira (sept 2014)

Al jaren reden we regelmatig op de Zwolseweg langs de de auto van Drieman Serveert; gerechten aan huis. We waren erg benieuwd wie daar achter zat, maar er moest zich natuurlijk wel een gelegenheid voor lenen. Dus toen wij recent naar een nieuw huis verhuisden en een soort house warming wilden geven hebben we contact opgenomen met Franca. We wilden namelijk zo'n 60 mensen uitnodigen, waarvan wel 20 kinderen en wilden zelf ook nog aan praten toekomen. Vanaf het voorbereidende gesprek sprak haar plan ons erg aan. Op de dag zelf werden alle verwachtingen overtroffen. Franca bereidde in alle rust de gerechten in onze keuken en vond het prima dat een van de kinderen haar wilde helpen. De tafel stond gedekt met mooi opgediende bijzondere gerechten waar ook geen einde aan leek te komen. De smaak was heerlijk! Het werd door iedereen heel erg gewaardeerd.

We willen voorlopig niet verhuizen, maar we hopen dat zich nog een keer een gelegenheid voordoet om een feest te geven waarbij we dit lekkere eten mogen serveren.


- Joke Pasman (aug 2014)

Misschien was het een beetje een gok, maar ik had meteen een goed gevoel, toen ik de website van Franca Drieman bezocht. Via de Ned. Vegetariërs Bond was ik die op het spoor gekomen. Ik was echt op zoek naar lekker vegetarisch eten.

Het valt mij als vegetariër nl. steeds weer tegen, wanneer ik buitenshuis heb gegeten: te weinig zorg, smaak en variatie. Ook bij de zgn. ‘goede’ restaurants. Naderhand zeg ik bijna altijd: “Thuis eten we lekkerder”. We besloten dan ook om de 70ste verjaardag van mijn man thuis te vieren. Na de kennismaking met Franca bleek, dat ze helemaal begreep, wat we graag wilden voor ons feest. Ze wist al snel wat ze zou klaarmaken en het leek ons heerlijk. Op de dag zelf kwam ze met al gedeeltelijk voorbereide gerechten naar ons toe. Eerst waren er de hapjes, waarbij ze ook de wijn verzorgde. Mooi geserveerd en erg lekker. Om 6 uur stond het buffet gereed. Wat een luxe. We hebben allemaal (35 pers., waarvan één kind glutenvrij) heerlijk kunnen eten van diverse vegetarische salades, plus een vissalade voor de liefhebbers, met nog daarbij warme hazelnootkaaspuntjes en groentemuffins, en ook breekbrood met geitenboter en tapenade. Daarna als dessert hangop met rode vruchtencompote en speciaal voor mij rabarbercompote. Tot slot waren er brownies, die we bijna vergaten, maar die uiteindelijk allemaal opgegeten zijn. Onze gasten genoten en maakten complimenten voor de fijne smaak van de diverse gerechten, speciaal de vissalade en de groentemuffins. Ikzelf vond de combinatie van een en ander heel geslaagd. Franca, ik zou je zo weer vragen om voor ons te komen koken. Jammer, dat het niet elke week feest is. Nog een welgemeend dankjewel!

- Stichting Geert Grote Pen (juni 2014)

Afgelopen vrijdag 20 juni 2014 bereidde Franca Drieman een exclusieve lunch voor juryleden & kandidaten van de Geert Grote Pen 2014. Niet alleen konden we daarmee voor de dag komen bij onze verwende, merendeels  Vlaamse gasten, ook merkten wij dat Franca veel aandacht schonk aan de juiste presentatie van de verschillende gerechten. De kok hield ook op dat punt van precisie. Daarbij kunnen wij – Nederlanders! –het niet laten even te vermelden dat de prijs-kwaliteit-verhouding uitstekend was! Dankjewel voor de goede zorgen, Franca! Namens de stichting Geert Grote Pen, Corrie Dolmans

- Marjolein en Hajo (mei 2014)

Drieman Serveert................. en hóe!

Wat hebben we heerlijk gegeten op de 75e verjaardag van Riet. Alles was van tevoren op een fijne manier met Franca besproken en we hebben ons laten meenemen in haar goede adviezen. In de entourage van het boerenland genoten we van de eerlijke gerechten: zacht en verfijnd van smaak, passend bij het seizoen en goed afgepast qua hoeveelheid. Alles bij elkaar een uitgebalanceerd geheel, waar wij allemaal, groot en klein, van hebben gesmuld.

Drieman Serveert..................we kunnen het van harte aanbevelen!

- Ellen (september2013)

Gisteren was het zover, ik vierde mijn 50ste verjaardag. Om dit heuglijke feit extra feestelijk te vieren had mijn partner een tapasbuffet van Drieman Serveert geregeld. Het begon met een koud buffet met heerlijke hapjes, daarna een warm buffet met als hoogtepunt een combinatie van champignons en eekhoorntjesbrood. Als afsluiter heerlijke chocolademousse met gebakken perená als topping. Heerlijk smullen van met zorg en aandacht bereide gerechtjes en uitermate prettig hoe we compleet verzorgd werden, hoe ons alles uit handen genomen werd en hoe de keuken weer netjes aan kant was toen we uitgegeten waren. Franca (en Anita), hartelijk dank!

- School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit (mei 2013)

Op onze "Dag van de Cultuur", bezocht door 250 mensen, werden we voortreffelijk verzorgd door Drieman serveert. Heerlijke smaakvolle, verfijnde, biologische gerechten. Mooi opgediend in schalen door Franca zelf meegenomen. Bovendien  werden we begeleid in de wijze hoe we de gerechten het beste voor onze gasten konden presenteren. Samen met Franca hebben wij het menu mogen samenstellen.We waren uiterst tevreden en vooral enthousiast. Namens School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit, Madeleine Hagemeijer, Oxerhof Deventer

- Hannie van den Bovenkamp- van Schie (mei 2013)

Franca heeft een lunch voor 15 personen bereid op een zorgboerderij waar mijn man wekelijks 2 dagen heen gaat. Alles was uiterst verzorgd en de gerechten heerlijk. Niet te groot en subtiel van smaak. Vooral de soep, kokos, kerrie en garnalen, was voortreffelijk. Heerlijk om zo te kunnen genieten, zorgeloos. Alles was door Franca goed voorbereid.

- Riet Niens (mei 2013)

Het is allemaal heel prettig verlopen. Het fijnste was dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken en gezien de weersomstandigheden, gewoon lekker thuis kon blijven. Een vegetarische maaltijd was voor mij een gok gezien het gezelschap van mensen die het meest gewend zijn aan vlees. De smaak van alles was uitstekend en ook verrassend. Een minpuntje, alles was wat krapjes. Heel lekker maar een beetje afgepast. Hoe dan ook, hartelijk dank voor alles.

- Marjan (november 2011)

Drieman Serveert heeft bij ons thuis een 4-gangenmenu geserveerd met wijnarrangement. Het eten was heerlijk en geheel afgestemd op de wensen van de gastvrouw, rekening houdend met het dieet van één van de gasten. De wijn was lekker en passend en alles werd in een aangenaam tempo en in een ontspannen sfeer geserveerd. Chapeau voor Franca!

- Bianca (november 2011)

We hebben onze vrienden verrast met een diner aan huis en dit is op alle fronten in de smaak gevallen. Heerlijk eten, gezellige ambiance en de kids lagen boven lekker te slapen. Een topavond dus en zeker aan te raden!

- Marion en Rik (oktober 2011)

Jaarlijks houden wij een reünie met tien van onze beste vrienden, waarvan de invulling elke keer weer een verrassing is. Dit jaar namen wij de organisatie op ons en een diner aan huis leek ons een origineel idee.
Wij kwamen met Drieman Serveert in contact en legden onze vraag aan Franca voor.
Zij kwam met allerlei ideeën en we hebben het menu maar grotendeels aan haar overgelaten.
Bij deze gelegenheid heeft Franca voor ons een 4 gangen diner verzorgd. Aangezien er enkele mensen bij waren die geen vis eten is het volledig vegetarisch geworden. Een echte uitdaging omdat er flinke vleeseters bij waren. We begonnen met een voorgerecht van mozzarella, tomaat en rucola met een heel bijzondere olie uit de keuken van Alain Pasard. Vervolgens een pompoensoep met amandelen en als hoofdgerecht groentemuffins, spitskoolsalade met cranberry's en een risotto van parelgort met worteljus. Heel bijzonder allemaal en heel natuurlijk en verfijnd van smaak. Als nagerecht kokosrum-ijs met appel/mangocompote en sherrykaviaar. Bij elk gerecht een bijpassende wijn.
Het was verrukkelijk! Iedereen, van vleesliefhebber tot vegetariër, heeft heerlijk gegeten met Franca op de achtergrond als kok, serveerster en gids in al deze gerechten.
Een echte aanrader.

-Á diner (18 juni 2011)

Het diner dat Franca Drieman bij ons geserveerd heeft voor een familiefeest aan huis voor 40(!) personen, klonk als een klok.
Van tevoren hadden we onze wensen, ook wat betreft de timing voor de verschillende programmaonderdelen (onder andere muziek) uitgebreid besproken. Franca heeft daar alle tijd voor genomen.
Wij kozen als hoofdgerecht vis, omdat alle aanwezigen dat zouden waarderen.
Haar suggestie van heilbot met risotto van gort, worteljus met spitskoolsalade met cranberry en sushi-azijn dressing was een lust voor het oog en het verhemelte!
Vooraf een nestje van spaghetti met kwarteleitjes, harde geitenkaas en verse kruiden, mmmmm!
Als dessert, een citroensorbet met ananas-peper compote en chocolade. Dit was zo verrukkelijk, dat iedereen wel 2 porties had willen eten - wat niet goed geweest zou zijn voor onze lijn.
De borrelhapjes vooraf waren zelfgemaakt en verrukkelijk, op ‘eetbare' lepeltjes, een vondst!
De bediening was genoeglijk en persoonlijk, en last but not least, wij vonden na het diner een blinkend schone keuken terug. Klasse!

- door Sylvia (5 maart 2011)

Om mijn 40e verjaardag te vieren had ik een moordspel in elkaar gedraaid met als afsluiting een buffet. Eerst dacht ik dat allemaal zelf klaar te gaan maken, maar ik ben heel blij dat ik me heb laten "ompraten:  om een cateraar in te huren. Wie dat moest zijn, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Zelf eet ik vegetarisch en omdat de "Drieman Serveert"-auto aan de Zwolseweg al vaker mijn aandacht had getrokken, was het niet meer dan logisch om Franca te benaderen voor de catering.

Ze kwam bij mij thuis om mijn wensen te bespreken en is mee geweest naar de locatie om de sfeer te proeven. Allemaal vrijblijvend! Wat ik heel fijn vond was dat ze razendsnel in de smiezen had wat ik eigenlijk zocht en daar in een mum van tijd een voorstel voor gerechten bij had bedacht. Bij het doornemen van de gerechten gingen haar ogen schitteren en glimmen en ik dacht bij mezelf "dat zit wel goed". Franca's enthousiaste betrokkenheid gecombineerd met haar prettige nuchterheid maakte dat ik in het volste vertrouwen en met een goed gevoel "ja" heb gezegd tegen haar offerte.

Franca heeft aan alle kanten waargemaakt wat ze heeft beloofd! Het buffet zag er heel mooi uit en smaakte voortreffelijk. Ze bleef er zelfs bij om te serveren en informatie te geven over de gerechten. Tijdens en na het feestje kreeg ik heel veel complimenten over het buffet. Ik heb erg genoten van het feestje, van de mensen en, niet in de laatste plaats, van het eten.

Franca, bedankt, enne... we zien elkaar ongetwijfeld weer voor een feestje of een diner aan huis of een kookworkshop!

- door Sjoerd (1 november 2010)

De ervaring was in eerste instantie bevreemdend. Onze zoon was net naar bed toen een onbekende vrouw in een zalmkleurige North Face-jas aanbelde. Ze stelde zich voor, ging in de keuken staan, ruimde de koelkast in, zette de pannen op het vuur en vroeg of we iets wilden drinken. De vrouw was een cadeautje van een goede vriendin. Ze had thuiskok Franca Drieman voor ons gereserveerd. Het begon met het zelfgebakken brood met superieure (geiten)boter. Daarna serveerde Franca in kokkostuum: geplette coquille met rucola, zeewier, sesamzaad en kikkomansaus. De rode bietensoep (met crême freche en bieslook) die volgde, was volmaakt rond en zacht. Het hoofdgerecht had Franca getraind bij sterrenrestaurant De Librije: heilbotfilet met tobikkokaviaar, risotto van parelgort, worteljus en een groene salade met dressing van framboos. En toen moest het toetje nog komen: kruidige stoofpeer met chocolademousse. De bijbehorende dessertwijn, Moscatel uit Valencia, maakte alles af. Met verrukkelijke gerechten kookte Franca de bevreemding aan gort. Drie lange uren was het van "hummmm" en: "hoe heb je dit gemaakt?", waarna we gezamenlijk thee dronken en de gast de kok als vanzelfsprekend in haar jas hielp.

Buffet  - door Eva den Hartog (17 september 2010)

Franca Drieman weet wat lekker is! En ze verzorgt al dat lekkers ook nog eens heel mooi. Maar voor het zover was gingen we een paar weken van tevoren mijn wensen en haar mogelijkheden in alle rust bespreken. Kookboeken erbij, ideeën vlogen door de kamer. Al pratend zag Franca meteen vóór zich hoe het zou kunnen worden, en ik zag aan haar gezicht dat ze het ook haast al kon proeven. We spraken af dat Franca een scala van hartige gerechten zou maken. En ik nam het gebak en de koekjes voor mijn rekening. Prettig zo'n rolverdeling.
Wij hebben met 27 mensen van een tafel boordevol heerlijke gerechten gegeten, enigszins in Russische sfeer. Ze werden opgediend op mijn eigen vertrouwde schotels en schalen, dat gaf een prettig huiselijke sfeer. Bij alles stonden mooie gedrukte (nou ja, getypte) naamkaartjes, die overigens nauwelijks gelezen werden: het zag er misschien al lekker genoeg uit? Men schepte zich op, en nog eens, en nog eens, en genoot van elkaars gezelschap, en o ja, en passant ook van het eten....
Franca was zelf niet aanwezig, ze liep die dag stage. Mijn zusjes kinderen hadden zo de ruimte voor hun eigen stage bij hun tante: ze serveerden, warmden voor in de oven, ruimden tussendoor glazen op, zorgden voor nieuwe aanvoer van eetgerei en gangen, zetten thee en koffie. En hadden ook nog tijd om zelf lekkere hapjes te nemen. Dus ze mogen het nog eens vaker komen doen. Nu alleen nog wachten op een goeie gelegenheid om dit spektakel te herhalen! De naamkaartjes heb ik als aandenken nog even bewaard.

- door Bob (september 2010)

Op zondagmiddag begin september vier ik mijn 60ste verjaardag. Ver van Deventer in het vlakke Friese land aan de Fleussen. Het weer en de omstandigheden zijn prachtig, de ontmoetingen met familie en vrienden hartverwarmend. Dan draait er een keurig bestelautootje het erf op. Franca, perfect gekleed als kok, pakt breed uit in de keuken en na korte tijd kunnen de gasten zich verbazen over de heerlijke koud geserveerde doperwtensoep met munt, groenten met zalm, preitaart met paddenstoelen, vergezeld met heerlijk breekbrood waarop milde geitenboter of notenpesto. Eigenlijk alles zelf bereid. Verrukkelijke wijn uit Argentinië, overigens een van de weinige niet lokale producten.
Dankbaar ben ik Franca voor haar toewijding en zorg, temeer omdat door omstandigheden zij amper een week tijd had voor de voorbereidingen. Binnen twee uur na mijn eerste telefoontje aan haar, waren wij al enthousiast bezig het menu op te stellen om die 60ste verjaardag tot een onvergetelijke te maken.

Kookles na 30 jaar huwelijk? - door PP (1 juli 2009)
Ter gelegenheid van ons 30 jarig huwelijksfeest wilden we onze eetclub 'aan tafel' verrassen. En aangezien we zelf vonden dat vegetarisch koken niet onze sterkste kant is, lag het voor de hand om daar maar eens iets aan te doen. We eten iedere week wel 1 - 2 keer vegetarisch maar veel verder dan pizza of (Peruaanse) kaasfondue komen we daarbij niet. Franca begreep meteen wat we bedoelden en zorgde voor alle ingrediënten, een goed verhaal en flexibele begeleiding bij de bereiding. Het was heerlijk en misschien wel extra lekker omdat we er voor hadden moeten werken want iedereen moest aan de slag. Zelf koken maar dan zonder de stress van de voorbereiding. Gewoon genieten, zeg maar.

Verzorgde borrelhapjes! - door Elske (19 maart 2009)
Franca heeft de hapjes verzorgd voor een ontvangst thuis. De hapjes zagen er prachtig uit en waren zeer smakelijk. Ook aan de opmaak, welke ze bij ons thuis deed, heeft ze veel aandacht besteed. We hebben haar al bij een aantal mensen aanbevolen.

Gezellig en lekker - door Tulsa (6 januari 2009)
Een etentje thuis is toch net even anders. Zeker met een 4 gangen diner waarbij je een aantal wensen kunt aangeven, zodat iedereen alles kan eten. Voor ons was het een feestelijke leuke en gezellige avond met heerlijk eten.

Gewoon helemaal goed! - door hannab (26 oktober 2008)
Tijdens het familieweekend vanwege het 50 jarig huwelijksfeest heeft Drieman Serveert een kookworkshop gegeven. De leeftijd varieerde van 12-76 jaar! Iedereen heeft bijgedragen aan het superfeestelijke (en zeer smakelijke) vegatarische diner! Omdat wij zelf geen geschikte locatie wisten, heeft Drieman Serveert ons een locatie aangeraden. De locatie paste precies bij de de rest van het weekend. Een aanrader!

Uitstekend verzorgd intiem etentje voor familie - door Gerard Meijerink (18 september 2008)
De kok aan huis serveerde een vegetarisch diner. Iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit. Vooral de 90 jarigen genoten ervan dat ze thuis konden blijven. De eigen vertrouwde omgeving maakte het intiem.

Heerlijke vegetarische biologische hapjes! - door Schoebroek advocaten (16 september 2008)
Drieman Serveert heeft tijdens de opening van ons kantoor de hapjes en de drank verzorgd. Dat deed zij bijzonder goed en professioneel met veel aandacht voor de opmaak. De gasten waren erg te spreken over de prachtig uitziende en goed smakende hapjes!

Anders dan anders! - door Teja Broekhuijsen (16 september 2008)
Een etentje thuis, geheel aangepast aan eigen mores, heel lekker en zeer relaxt. Prettig contact met vele mogelijkheden. Een adresje om te onthouden voor een bijzonder etentje met familie,vrienden of een lastige zakenrelatie.

 

Vorige pagina: Wijngelei | Volgende pagina: Vis en Seizoen

     

    Seizoensmenu

      De lente is losgebarsten!
      Lees meer...!