Seizoensmenu zomer

Voorgerecht
Warme clafoutis met kerstomaatje en zwarte olijven

of

Robijnrode zomerse salade met noten-frambozendressing

 

 

Soep
Romige courgettesoep met pesto en creme fraiche

of

Komkommergazpacho met garnaaltjes en knoflookcroutons

 

 

Hoofdgerecht
Gebakken heilbotfilet op een bedje van spitskool met cranberry en kappertjessaus

of

Groenteterrine met paprika, aubergine, courgette en milde hollandse geitenkaas

 

Dessert
Huisgemaakt yoghurtijs met rood fruit en chocola

of

Gegratineerde perziken met amandel en oranjebloesem

 

 

Prijs*:
3 gangen (voorgerecht/soep, hoofdgerecht en dessert) vanaf € 37,50 per persoon

 

4 gangen vanaf € 45,00 per persoon

* Genoemde prijzen zijn geldig voor een menu dat voor iedereen in het gezelschap gelijk is.
Prijzen zijn inclusief BTW en 3 uur werk bij u aan huis.

De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met verse, lokale, biologische producten.

 

Kijk hier voor de huiswijnen!

 

Vorige pagina: Contact | Volgende pagina: Leveranciers

   

    Seizoensmenu

     Vol op zomer!
     Lees meer...!