Seizoensmenu winter

Voorgerecht
Blini's met paddenstoelenkaviaar

of

Wintersalade met walnoten, kruiden-geitenkaas en cranberry

 

 

Soep
Romige pompoensoep met geroosterde amandelen

of

Knolselderijsoep met truffelolie

 

 

Hoofdgerecht
Gebakken dagverse vis met uiencompote en worteljus

of

Paddenstoelenstrudel met abrikozen-portsaus

 

Dessert
Huisgemaakt kaneelijs met stoofpeer

of

Mangomousse met tuile van sesamzaad

 

 

Prijs*:
3 gangen (voorgerecht/soep, hoofdgerecht en dessert) vanaf € 37,50 per persoon

 

4 gangen vanaf € 45,00 per persoon

* Genoemde prijzen zijn geldig voor een menu dat voor iedereen in het gezelschap gelijk is.
Prijzen zijn inclusief BTW en 3 uur werk bij u aan huis.

De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met verse, lokale, biologische producten.

 

Kijk hier voor de huiswijnen!

Vorige pagina: Contact | Volgende pagina: Algemene voorwaarden

   

    Seizoensmenu

      Het is weer winter
      Lees meer...!