Menu lente

Voorgerecht
Zalmtartaar met appel en bieslookmayonaisse

of

Gestoomd eitje met dilleroom en crostini met doperwtenpuree

 

Soep
Spinaziesoep met garnaaltjes en room

of
Lenteuiensoep met basilicumroom en knoflookcroutons

 

Hoofdgerecht
Asperges uit de oven met op de huid gebakken zalm

of
Italiaanse spinazie-ricottarol met gemarineerde tomaatjes en pijnboompittenolie

 

Dessert
Hangop met aardbeien en rabarbercompote

of
Huisgemaakt vlierbloesemijs met vers fruit

 

 

Prijs*:
3 gangen (voorgerecht/soep, hoofdgerecht en dessert) vanaf € 37,50 per persoon

 

4 gangen vanaf € 45,00 per persoon

* Genoemde prijzen zijn geldig voor een menu dat voor iedereen in het gezelschap gelijk is.
Prijzen zijn inclusief BTW en 3 uur werk bij u aan huis.

De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met verse, lokale, biologische producten.

 

Kijk hier voor de huiswijnen!

 

Vorige pagina: Contact | Volgende pagina: Leveranciers

     

    Seizoensmenu

      De lente is losgebarsten!
      Lees meer...!