Zomer

Voorgerecht
Drie keer biet: laat u verrassen door de combinatie van biet, romige kaas en appel.

of

Hollandse garnalen met courgette, tomaat en geitenkaas

 

 

Soep
Dwars-door-de-tuin (afhankelijk van het aanbod van de eigen moestuin van Drieman Serveert) met bijpassend garnituur

of

Verrassende gazpacho met komkommer, paprika en knoflookcroutons

 

 

Hoofdgerecht
Gebakken rode mulfilet met bulgur, gemarineerde tomaatjes en peterseliesaus

of

Paddenstoelrisotto met auberginekaviaar, majoraanpesto en zoetzure komkommer

 

Dessert
Hangop met aardbeitjes en rabarbergranité

of

Gegratineerde perziken met amandel en huisgemaakt vanille-roomijs

 

 

Prijs*:
3 gangen (voorgerecht/soep, hoofdgerecht en dessert) vanaf € 35,00 per persoon

 

4 gangen vanaf € 42,50 per persoon

* Genoemde prijzen zijn geldig voor een menu dat voor iedereen in het gezelschap gelijk is.
Prijzen zijn inclusief BTW en 3 uur werk bij u aan huis.

De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met verse, lokale, biologische producten.

 

Kijk hier voor de huiswijnen!

Vorige pagina: Contact | Volgende pagina: Leveranciers

     

    Seizoensmenu

      Volop zomer
      Lees meer...!